Diensten

Stichting Slachtoffer Hennepteelt staat eigenaren van vastgoed civiel rechterlijk bij, die slachtoffer zijn van illegale hennepteelt. Het doel is om u weer de beschikking te laten krijgen over het verhuurde object en de huurder aansprakelijk te stellen voor alle schade die u lijdt vanwege diens handelingen.

Het uitgangspunt is om de kosten voor U zo laag mogelijk te houden en zoveel mogelijk te ontzorgen. Wij werken met vaste prijzen voor modules die wij vooraf overleggen.

hennep_kwekerij_in_emmen_14D1818E5D9A9ACFC1257B63004F8890_7

Na een ontdekking van een illegale hennepkwekerij wilt u snel overgaan tot actie. In het eerste contact vragen wij u om een aantal basis gegevens aangaande het pand en de huurder. Vervolgens maken wij een inschatting van de situatie, adviseren wij U een plan van aanpak en formuleren dit in ons schriftelijk advies. Stichting Slachtoffer Hennepteelt treedt na een opdrachtbevestiging op namens de eigenaar. In de opdrachtbevestiging staat per module precies omschreven wat Slachtoffer Hennepteelt zal uitvoeren.

Het doel van de werkzaamheden is om u weer de beschikking te laten krijgen over het verhuurde object en de huurder aansprakelijk te stellen voor alle schade die u lijdt vanwege diens handelingen.

Het uitgangspunt is om de kosten voor U zo laag mogelijk te houden.

  • Wij helpen u met het aansprakelijk stellen van de huurder;
  • Wij helpen u met het vinden van de identiteit van uw huurder;
  • Wij helpen u met het verhalen van de schade door illegale hennepteelt;
  • Wij helpen u met het ontbinden van een huurovereenkomst;
  • Wij staan u bij richting politie en gemeente;
  • Wij helpen u met toegang verkrijgen tot uw pand. In veel gevallen sluit de gemeente het pand op basis van de wet Damocles;
  • Wij helpen u met het aansluiten van meters om vervolg schade te voorkomen (waterschade, CV aanzetten ivm winter en ontruimen van het pand).

Wij onderscheiden ons door ervaring, prijs en praktisch oplossen.

Wij zijn geen advocaat en rekenen geen uurtarief. Stichting Slachtoffer Hennepteelt werkt samen met Stichting Bestrijding Woonfraude & Hennepteelt. Stichting Bestrijding Woonfraude & Hennepteelt is de expert op het gebied van het bestrijden illegale hennepteelt. Stichting Bestrijding Woonfraude & Hennepteelt heeft meer dan 15 jaar ervaring met de aanpak van illegale hennepteelt.

Bekend van ZEMBLAWietkweker in je huis

Lees meer

Stichting Slachtoffer Hennepteelt
Daalwijkdreef 47
1103 AD Amsterdam